Naslovna >

Proizvodnja

Proizvodnja Inberg proizvoda se odvija u automatizovanim pogonima pod nadzorom stručnog kadra. Naši proizvodi su napravljeni od visokokvalitetnih sirovina koje ne sadrže genetski modifikovane organize.

Pažljivim odabirom sirovina obezbeđujemo postizanje odličnih rezultata samom primenom hrane. Nova tehnologija naše kompanije je akcenat stavila na bolje iskorišćenje hranljivih sastojaka putem varenja.Većina sirovina koje se koriste u proizvodnji su termički prerađene i zbog toga se lakše vare u digestivnom traktu životinja. Sirovine koje koristimo u proizvodnom procesu se tretiraju suvom parom visoke temperature. Na taj način se odstranjuju štetni mikroorganizmi (bakterije i plesni) i obezbeđuje se dodatna sigurnost koja je od izuzetnog značaja za zdravlje životinja.

Zdravlje životinje je preduslov za postizanje dobrih proizvodnih rezultata. Putem hrane možemo da poboljšamo imunitet i utičemo na prevenciju bolesti. Našu fabriku takođe karakteriše održavanje visokih standarda u higijeni kao I bezbednosti proizvoda počev od procesa ulaza sirovina do finalnog proizvoda. Posedujemo ISO 9001 kao I HACCP standard kvaliteta


Kompanija Inberg na
Facebook-u
INBERG d.o.o.
Beograd, Srbija
Phone: +381 (011) 655-6432
Fax: +381 (011) 8404-169
Email: info©inberg.rs